tuomas turriago
 
 
etusivu faktaa kuvagalleria produktiot
 

 

 

 

 

Sopraano Satu-Liisa Pauniaho

Sopraano Satu-Liisa Pauniaho on opiskellut laulua Pirkanmaan ammattikorkeakoulussa esittävän säveltaiteen linjalla Petri Antikaisen, Satu Sippolan ja Jaakko Ryhäsen johdolla. Hän on osallistunut Anssi Hirvosen ja Anita Välkin mestarikursseille ja opiskellut lied-laulua Collin Hansenin ohjauksessa.

Pauniaho on laulanut kuorojen sopraanosolistina mm. seuraavissa teoksissa: Bach: Matteus-passio; Schubert: G-duurimessu; Vivaldi: Gloria; Mozart: Kruunajaismessu (Pirkanpojat 2014).

Hän on laulanut useissa Tampereen Kamarioopperayhdistyksen konserteissa sekä solistina että osana ensembleä (mm. Britten: A Ceremony of Carols 2011, 2012 ja 2013). Pauniahon oopperarooleja Tampereen Kamarioopperayhdistyksen tuotannoissa ovat olleet Kuningatar (Autio: Adalmiinan helmi, 2007) ja Noita (Humperdinck: Hannu ja Kerttu, 2009). Lisäksi hän on tehnyt pieniä rooleja PIRAMK oopperaluokan produktioissa. Syksyllä 2015 Pauniaho laulaa Kanan roolin Paavo Korpijaakon oopperan ”Eläimet maailmanloppua paossa” kantaesityksessä.

Pauniaho on laulanut Tampereen Oopperan kuorossa vuodesta 1999, jossa hän toimi myös kuorojärjestäjänä 2002–2003 ja ranskan fonetiikan ohjaajana 2003. Tampereen Filharmonisessa kuorossa Pauniaho lauloi 1999-2001. Pauniaho laulaa myös v. 2015 perustetussa uudessa ammattilaislaulajien kamarikuoroTampere Cappellassa.

 

 

 
doteasy.com - free web hosting. Free hosting with no banners.
Doteasy Web Hosting