tuomas turriago
 
 
etusivu faktaa kuvagalleria produktiot
 

 

 

 

 

Sopraano Suvi Väyrynen

Suvi Väyrynen on opiskellut laulua Tampereen ammattikorkeakoulussa vuodesta 2009 lähtien musiikkipedagogiikan suuntautumisvaihtoehdossa Satu Sippolan johdolla. Lied-musiikkia hän on opiskellut Satu Sippolan, Risto Kyrön ja Risto-Matti Marinin ohjauksessa. Väyrynen on osallistunut Martin Katzin, Ritva Auvisen, Jaakko Ryhäsen, Christopher Genzin ja Kai Wesselin mestarikursseille.

Hänen viimeisimpiä roolitöitään ovat Maria (West Side Story 2010, Tamk) ja Kerttu (Hannu ja Kerttu -satuooppera 2011, Tampereen kamarioopperayhdistys ja Tampereen Konservatorio). Väyrynen lauloi Tampereen Oopperan kuorossa kaudella 2012. Hän oli kiinnitettynä myös Savonlinnan Oopperajuhlakuoroon kaudella 2012.

Vuoden 2013 alussa Väyrynen osallistui Lappeenrannan laulukilpailuun, kesällä 2013 Mustakallio-laulukilpailuun jossa sijoittui finaaliin, sekä Kangasniemen laulukilpailuun, jossa hänet palkittiin jaetulla ensimmäisellä sijalla.

Kevätlukukauden 2013 Väyrynen opiskeli opiskelijavaihdossa Itävallassa Konservatorium Wien Privatuniversitätissä Uta Schwaben johdolla ja aloittaa Wienissä maisteriopinnot helmikuussa 2014.


 
doteasy.com - free web hosting. Free hosting with no banners.
Doteasy Web Hosting