tuomas turriago
 
 
etusivu faktaa kuvagalleria produktiot
 

 

 

 

 

Baritoni Julius Martikainen

Baritoni Julius Martikainen on kotoisin Helsingistä. Hän muutti Tampereelle opiskelemaan laulua konservatoriolle vuonna 2011 ja valmistui keväällä 2014 suoritettuaan C-kurssin. Nyt hän opiskelee laulupedagogiikkaa Tampereen ammattikorkeakoulussa Petri Antikaisen johdolla. 

Martikainen on tehnyt merkittäviä solistisia osuuksia Tampereen musiikkiakatemian produktioissa, kuten Igor Stravinskyn Hulttion tiessä (Nick Shadow) sekä Händelin elämäntyötä koskevassa dramatisoidussa konsertissa The Making of Messiah (Händel.)

Martikainen on ollut laulamassa myös Tampereen oopperan kuorossa teoksissa Tannhäuser, Figaron häät sekä Nabucco, Tampereen työnväenteatterin produktioissa: Kálmán: Kreivitär Mariza sekä Sondheimin musikaalissa Desirée, pieni yösoitto (Herr Erlanson.) Kesällä 2015 esiintyi Martikainen Simeonin roolissa erinomaisin arvosteluin Toijalan näyttämön produktiossa Seitsemän Veljestä. 

Martikainen on laulanut myös TASOn, Näsin Äänen sekä Tampere Sinfoniettan solistina. Keväällä 2013 hän selviytyi Porissa järjestettyyn "Nuori laulaja" -kilpailun finaaliin ja kesällä 2015 Martikaista kuultiin Kangasniemen laulukilpailun semifinaalissa.

Martikainen on täydentänyt opintojaan oopperalaulaja Jaakko Ryhäsen, Petri Lindroosin, Tommi Hakalan, Juha Kotilaisen, Juha Uusitalon, Elisabeth Werresin ja Christian Juslinin johdolla. Hän on myös täydentänyt lied-lauluosaamistaan pianisti Heikki Pellisen opissa.

Tällä hetkellä hän valmistautuu esittämään Buonafeden roolin Tampereen Musiikkiakatemian produktiossa Kuun Maailma, jonka ensi-ilta on 30.9.2016.

 

 

 
doteasy.com - free web hosting. Free hosting with no banners.
Doteasy Web Hosting