tuomas turriago
 
 
etusivu faktaa kuvagalleria produktiot
 

 

 

 

 

Heikki Hattunen

Tenori Heikki Hattunen

Tenori Heikki Hattunen on Tampereen ortodoksisen seurakunnan kanttori, johtaa Tampereen ortodoksisen kirkon kuoroa, sekä säveltää ortodoksista kirkkomusiikkia. Hän on valmistunut teologian maisteriksi Joensuun yliopistosta 2010 (ortodoksisen kanttorin koulutus), sekä opiskellut Sibelius-Akatemian Kuopion osastolla. Hän on opiskellut laulua myös Jaakko Ryhäsen oppilaana.

Hattunen on tuttu näky ortodoksisten ja läntisten kirkkomusiikkiteosten tenorisolistina, niin konserteissa kuin levyilläkin. Hattunen on esiintynyt myös mm. J.S.Bachin Jouluoratorion evankelistana. Hän pitää säännöllisesti soolokonsertteja ympäri maata. Hän on laulanut kaikissa merkittävissä suomalaisissa ortodoksikuoroissa, sekä mm. Tampereen Oopperan ja Savonlinnan Oopperajuhlakuoroissa. Yhteensä kuoroja ja lauluyhtyeitä on ollut kolmattakymmentä. Hattunen on myös saanut kelpoisuuden Suomen Kansallisoopperan lisäkuoroon.

Tampereen Kamarioopperayhdistyksen Satuoopperat (Leinonen: Taikapuu ja Korpijaakko: Maailmanlopua paossa) syksyllä 2015 ovat Hattusen debyytti oopperarooleissa.

 

 

 
doteasy.com - free web hosting. Free hosting with no banners.
Doteasy Web Hosting